Quinoa met kip & koriander

5

Verse koriander…. hou jij ervan?

Een tijdje geleden las ik met een schuin oog op Twitter een gesprek over welke ingrediënten er echt niet in huis komen. Ik weet niet meer precies wie er allemaal aan dat gesprek meededen, maar ik zag in ieder geval heel vaak verse koriander voorbij komen. Dat dat gewoon niet lekker is.

Dus, eigenwijs als ik ben (want het gesprek werd gevoerd door échte foodies), zette ik koriander op het menu.

Kip met korianderzaad en verse koriander door de quinoa. De smaak van quinoa is mij volledig bekend, dus mocht ik wat ‘raars’ proeven, dan zou ik precies weten dat dit de koriander zou zijn. Aan de slag dan maar… Een makkelijk gerecht, maar quinoa met noten & groente vind ik al zo lekker! Alles snijden, groente stomen, kip bakken & quinoa koken. Aan tafel dan maar!

De kip was heerlijk! Yum! Met peper, zout & korinderzaad. Prima, lekker, goedgekeurd. Toen de ‘korianderquinoa’…. Je ziet het misschien niet op de foto (lekker handig van mij…), maar er zit vers korianderblad doorheen. Ik vond het niet lekker…. ik vond eigenlijk dat ‘mijn’ quinoa volledig was verpest, want ook een hapje zonder koriander smaakte anders… Alwin? Die vond het hartstikke lekker!

Verse koriander

Hou je van verse koriander? Dan is dit een heerlijk, makkelijk & gezond gerecht. Hou je niet van verse koriander? Laat het dan vooral weg en geniet van deze lekkere maaltijd zonder verse koriander!

Wat vind jij van verse koriander?

Quinoa met kip & koriander

Quinoa met kip & koriander

Bron: Ingrediënten. Inspiratie: Lassie.
Print Friendly, PDF & Email

5 reacties

  1. Ik hou ook niet van korianderblad en vervang het altijd in recepten door platte peterselie. Dat vind ik dan wel weer errug lekker!

  2. Ik ben ook niet weg van koriander, ik kan maar gewoon niet wennen aan de smaak! Verder lijkt het gerecht me heerlijk want ik ben dol op quinoa en eet het ook bijna iedere dag bij mijn ontbijt!

  3. Pingback: Mijn kookweek – week 15 | Maaikyz iCook

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.