Quinoa pannenkoekjes met citroen-crème fraîche

2

Een heerlijk dessert, maar ook een hele fijne zondagmiddag-lunch: quinoa pannenkoekjes.

Ik vond ze heerlijk! Ik denk dat ik ze binnenkort eens ga maken met wat plakjes banaan & ahornsiroop want dat vind ik zo’n super lekkere combinatie! In het originele recept worden de pannenkoekjes geserveerd met honing & poedersuiker: ook erg lekker.

Ik heb het recept uit het boekje dat je kunt (of kon…) downloaden op Nature Crops. Het boekje waar dit recept in stond is helaas niet meer beschikbaar, er is nu een ‘Lente’ boekje vol met andere heerlijke quinoa recepten en zoals jullie waarschijnlijk wel weten zijn wij gek op quinoa. Dit heerlijke dessert moest ik dus een keer uitproberen! Pannenkoekjes zijn sowieso erg lekker: een echte traktatie!

Quinoa pannenkoekjes met citroen-crème fraîche

Quinoa pannenkoekjes met citroen-crème fraîche

Print Friendly, PDF & Email