Spaghetti met walnoten & rucola

5

Geweldige noten recepten…. toen ik dit laatst voorbij zag komen, klikte ik meteen door! Ik ben dol op noten en ze zijn nog gezond ook! In het magazine Light koken stond een tijdje geleden een kleine artikeltje over noten: “De walnoot staat met stip bovenaan als gezondheidsbom. Maar ook amandelen, hazelnoten, macademianoten, paranoten en pecannoten zijn een bron van vitamine E, magnesium, calcium & eiwitten. En nog hartstikke lekker ook”.

 

Het artikel over geweldige noten recepten op Wat zij zegt bevat twee recepten: Spaghetti met walnotenpesto & Tagliatelle met geitenkaas en geroosterde hazelnoten. Allebei erg lekker, maar het eerste recept sprak mij het meest aan. Gistermiddag eens even het recept aandachtiger gelezen, zodat ik ‘s avonds aan de slag kon! Het recept is voor twee porties en bevat onder andere 100 milliliter olijfolie…. oei, dat is wel heel veel, 50 milliliter per persoon… dan wordt het wel een erg ‘zware’ maaltijd. Dat zag ik niet zo zitten…

Ik bedacht mij ineens dat ik twee weken geleden heb zitten smullen van de Spaghetti Carbonara die ik op Culy.nl heb gevonden. Dit recept heb ik er bij gepakt en een combinatie gemaakt van deze twee recepten met wat eigen toevoegingen/wijzigingen! En dat pakte goed uit! We hebben weer zitten smullen! Mjam!

Print Friendly, PDF & Email