Romige polenta met paddestoelen

2

Ons heerlijke avondmaal van zondagavond: romige polenta met lekker veel paddestoelen.

De zalmpolenta met broccoli & bloemkool van vorige week is goed bevallen (de eerste keer dat wij polenta aten), dus nog maar eens een gerechtje met polenta proberen.

Het originele recept komt uit één der Foodies. Ik heb maar besloten om een aantal van de kooktijdschriften niet helemaal te houden… (het was immers een kofferbak vol). Een deel bewaar ik, maar een groot deel blader ik door, knip ik de recepten uit die ik ooit een keer wil gaan maken en de rest gaat naar het oud papier. Ik heb gewoon geen ruimte om alles te bewaren… Dus ik weet dat het recept uit Foodies komt, maar welke… dat weet ik niet meer, want dat staat niet op elke bladzijde. Ik heb het recept ook op een aantal punten aangepast, dus wat dat betreft… het recept was alleen ter inspiratie.

We hebben heerlijk gegeten, het was écht lekker! Nog wat komkommer & tzatziki erbij en voor ons was de maaltijd weer compleet. We hadden ‘s middags al wat wortel gesnoept en ik heb ongeveer de hele middag in de keuken gestaan om te experimenteren (daarover later meer), dus we zaten al aardig vol vanwege de proefsessies. Voor ons was deze maaltijd dus meer dan voldoende én we vonden het erg lekker: een prima lazy sunday maaltijd!

Print Friendly, PDF & Email

2 reacties

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.