Rudolph’s heerlijke macaroni met banaan

4

Het was alweer een tijdje geleden dat we macaroni hebben gegeten en ik had er gewoon weer eens zin in. Dus op zoek naar een leuk recept, want gewone Mac & Cheese vind ik wat te simpel (ook qua smaak).

Ik ben mijn zoektocht begonnen bij 24kitchen, macaroni in het zoekveldje, [enter]. Op de eerste pagina, het derde recept, staat Macaroni ham, kaas, banaan van Rudolph. Hier stopte mijn zoektocht, ik was klaar: dit ging hem worden!

 

Het overkomt me niet vaak dat ik zo snel klaar ben met het zoeken naar een geschikt gerecht (die ook nog past in de rest van het weekmenu), maar ik vind het heerlijk om banaan aan het hoofdgerecht toe te voegen. Kijk bijvoorbeeld eens bij mijn snijboon roerbak met gebakken banaan, linzencurry met kalkoen, spinazie & banaan of de ontzettend lekkere Mie saté goreng & ei. Deze keuze was dus snel gemaakt. Heerlijk! Dit moest ook een succes worden ook al was ik er zelf echt nooit opgekomen om banaan toe te voegen aan macaroni.

Bij het recept staat ook een tomatensalade om er bij te serveren. Die heb ik niet gemaakt, maar om de maaltijd toch wat voedzamer te maken, heb ik de hoeveelheid paprika & banaan verdubbeld. Verder nog wat kleine aanpassingen en we hebben écht heerlijk zitten eten. Wat een geweldig idee om banaan toe te voegen aan macaroni: yum! De walnoten maken het ook erg lekker. Ook handig voor vegetarische versie: hamblokjes weg laten en de hoeveel walnoten (en/of groente) verhogen.

Ik heb absoluut geen spijt van mijn keuze, het was heerlijk, smullen, yum! Bedankt Rudolph! 🙂

Bron: iamhash (foto).
Print Friendly, PDF & Email

4 reacties

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.