Spaanse broodschotel

2

Een Spaanse broodschotel….

Nu het zonnetje weer fijn begint te schijnen, krijgen we weer kriebels…vakantiekriebels. Naar Spanje. Ook omdat we de lange-ver weg-vakantie vorig jaar hebben overgeslagen omdat we niet zo goed wisten hoe we dat met Mac (was toen nog een puppy) moesten doen en omdat het er gewoon niet van kwam… We zijn, wat dat betreft, namelijk niet zo van die planners. Maar het begint nu toch echt te kriebelen. Spanje. Huisje met zwembad. Aangename temperaturen. Lekker eten.

Gelukkig kunnen we in Nederland ook lekker eten. Deze Spaanse broodschotel is waarschijnlijk niet echt een typisch Spaans gerecht, maar wel ontzettend lekker. En als ik aan chorizo denk, denk ik meteen aan Spanje. Afijn, met het heerlijke, warme Spanje in mijn achterhoofd, maakte ik de eetplanning en kwam ik deze Spaanse broodschotel tegen op brood.net. Tja, één en één is twee: de broodschotel (met wat aanpassingen) kwam op de planning.

Afgelopen zaterdag hebben we zitten genieten, want hij is erg lekker! Ik zag mezelf nou niet meteen bij het zwembad zitten met een lekker wijntje, maar we hebben wel zitten smullen. Lekker eten: check! Nu de rest nog…

Spaanse broodschotel

Spaanse broodschotel

Print Friendly, PDF & Email

2 reacties

  1. Lekker! Toch zie ik mijzelf dit lekker eten op een warme zomeravond met een heerlijk wijntje erbij hoor:D Na het mooie weer van afgelopen zondag verheug ik me nu al weer op zo’n fijne dag!

  2. Pingback: Mijn kookweek – week 16

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.