Spaghetti met courgette, tomaat & citroen-yoghurtsaus

0

Supersnel maar super lekker: spaghetti met courgette, tomaatjes en een heerlijke citroen-yoghurtsaus!

Afgelopen donderdag at ik alleen. Dan doe ik nooit zo heel veel moeite… Ik kook wel, maar ga voor mezelf alleen niet zo snel uren in de keuken staan, het is veel leuker om het resultaat dan te kunnen delen.

Vaak kies ik, als ik alleen eet, voor deze heerlijke spelt met broccoli & amandelen, maar zonder broccoli in huis werd dat een beetje saai. Op zoek naar wat anders. Ik koos dit keer voor een ietwat aangepaste versie van het recept ‘Pasta with zucchini, tomatoes and creamy lemon-yoghurt sauce‘ van Ezra Pound Cake, die al een tijdje op mijn lijstje stond.

Ik denk dat vooral het laatste mij aantrok: creamy lemon-yoghurt sauce. Citroen vind ik heerlijk, (Griekse) yoghurt staat altijd in de koelkast (als ik het niet op heb gegeten…) en creamyย is altijd goed! ๐Ÿ˜‰ Courgette kom je ook wel (veel) vaker tegen op mijn site, cherry tomaatjes & spaghetti ook erg lekker. Conclusie: dit moet lekker zijn en zo voor mezelf alleen een prima maaltijd, want ik ben niet zo’n vleeseter, dus verder geen toevoegingen nodig.

Het resultaat was eigenlijk best wel heel erg lekker. Romig, maar toch ook weer fris… Ik heb mijn bordje netjes leeggegeten, het was een succes (al zeg ik het dan zelf…). Deze supersnelle maaltijd komt vaker op tafel en ik denk dat de lekkere citroen-yoghurtsaus ook wel bij andere combinaties past: een blijvertje dus! ๐Ÿ™‚

Spaghetti met een heerlijk citroen-yoghurtsaus

Spaghetti met een heerlijk citroen-yoghurtsaus

Print Friendly, PDF & Email

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.