Spelt met paprika & feta

3

Vorige week was het warm (deze week nog warmer hoor…), ideaal voor snelle maaltijden. Eén daarvan was deze: spelt met paprika & feta.

Makkelijk, gezond & lekker! Niet teveel tijd in de keuken, maar wel lekker eten, dat hoort toch wel een beetje bij de zomer, zeker op een doordeweekse dag. In het weekend vind ik het toch wat minder erg om lang boven de pannen te staan (ook al is het warm) of om een BBQ voor te bereiden waar toch ook wel wat tijd in gaat zitten, maar doordeweeks vind ik het wel prima om een snelle maaltijd op tafel te toveren.

Ik vind spelt heerlijk! Ik kan niet precies uitleggen waarom, maar ik kan daar echt van genieten. Meestal eet ik het in combinatie met broccoli, kaas & noten, maar deze combinatie is toch ook wel heel erg lekker! Wat paprika & courgette, op smaak brengen met cajunkruiden (de hoeveelheid is heel persoonlijk, maar ik hou ervan!) en nog wat feta: yum!

Spelt met paprika & feta

Spelt met paprika & feta

Ja, we hebben weer heerlijk gegeten. Lekker met het bordje in de tuin: genieten. Vorig jaar hebben we de tuin helemaal vernieuwd en hebben er toen voor gekozen om een soort uitschuifbaar ‘dakje’ over ons terras te maken. Daar hebben we echt geen spijt van, want in de volle zon eten, vind ik niet ideaal. Dus dakje uitschuiven en fijn in de tuin genieten!

Print Friendly, PDF & Email

3 reacties

  1. Pingback: Mijn kookweek - week 40 - MiCook

  2. Pingback: Mijn kookweek - week 15 - MiCook

  3. Pingback: Mijn (kook)week - week 27 - MiCook

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.