Streekbox – The movie

11

Vandaag geen recept, maar wel een heel leuk filmpje (vinden wij dan…).

Een filmpje over de Streekbox met in de hoofdrol: Alwin! Nou ja, bijna dan… maar hij komt wel 30 seconden in beeld (ongeveer…). Het filmpje gaat dus wel (een beetje) over eten en dat is toch wel het thema van deze site.

Alwin, Mac & heerlijke, verse ingrediënten in één filmpje: voor mij een geweldige film! En die wil ik graag met jullie delen!

Hoe het begon….

Nog niet zo lang geleden kreeg ik een mail van Vivian van de Streekbox of wij (als trouwe klant…) mee wilde werken aan een opname van Omroep West over de Streekbox. Er zou een item gemaakt worden over de Streekbox van begin (de boer) tot eind (aflevering bij de klant dus). Het leek mij op zich wel leuk om een keer mee te maken, maar ik hoef niet zo nodig met mijn hoofd op tv. Geen behoefte aan….

De opname….

Alwin leek het echter hartstikke leuk, dus die afspraak stond! We wisten niet precies wat we ervan moesten verwachten… Nog geen week later stond de bezorger van de Streekbox voor de deur met een cameraman (en een Streekbox natuurlijk…). De cameraman kwam mee naar binnen en stelde Alwin een paar vragen terwijl hij de Streekbox uitpakte (hij greep natuurlijk gelijk naar het bier….) en de spullen in de koelkast deed. Heel spannend allemaal natuurlijk!

Het resultaat….

Afijn, de cameraman is ongeveer 10-15 minuten binnen geweest en daar is uiteindelijk 30 seconden van overgebleven. Grappig hoor! De aflevering is hieronder te bekijken. Na ongeveer 16,5 minuut begint het item over de Streekbox waarin Alwin dus ook te zien is. Als je goed kijkt, kun je ook even ‘neuzen’ in onze keuken (mijn groene vriend staat ook op de achtergrond) en Mac komt ook nog heel even op de achtergrond voorbij (daar, achter de koelkast).

Het was een super leuke ervaring! We moeten alleen nog even wennen aan het feit dat Alwin nu een bekende Nederlander is….

Print Friendly, PDF & Email

11 reacties

  1. Wat ontzettend leuk Maaike, ik zag wel twee groene vrienden. De gevulde kip (Polderhoen) was heerlijk. Ook het bereiden was een feest.

  2. Dank je wel, Diana!
    Fijn dat de kip in de smaak is gevallen en dat het bereiden een feest was! 🙂

  3. Pingback: Streekbox - The Movie II - MiCook

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.