Tijd voor verandering….

55

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: MiCook gaat stoppen….

We hebben er heel lang over nagedacht, veel getwijfeld, maar het is een feit. Er komen geen nieuwe artikeltjes meer op MiCook. De site blijft gewoon online, de recepten blijven staan en als er vragen en/of opmerkingen komen, gaan we die uiteraard beantwoorden, maar verder blijft het stil….
Gaan we dan helemaal stoppen? Nee. We gaan verder met bloggen op onze nieuwe blog ‘Aan onze tafel‘, maar daar gaan we niet meer alleen over eten bloggen.

Waarom?

Dat is een goede vraag… En het antwoord is niet zo 1-2-3 te geven. Al een tijdje had ik de behoefte om wat meer te schrijven over andere dingen dan eten. Ik vind recepten ontwikkelen (of uitzoeken), koken & bakken Γ©n het fotograferen ontzettend leuk, echt waar, maar er is zoveel meer in het leven (dat klinkt misschien wat zwaar, maar zo is het niet bedoeld…). Zoveel meer leuke dingen om over te schrijven, om foto’s van te maken, etc.

Momenteel zijn we druk bezig met de opvoeding van onze honden. Puppy Luna (ze moet echt alles nog leren) en 3-jarige hond Mac (ze heeft hier en daar ook begeleiding nodig met de nieuwe situatie). Ook leuk om over te schrijven. Als we met de honden het bos in gaan, maak ik behoorlijk wat foto’s en ook die foto’s wil ik graag delen. Aan de andere kant, hebben we nu wat minder tijd om te koken en dus minder tijd om MiCook ‘te vullen’.

MiCook

Daarnaast liep ik al een tijd met het idee om MiCook eens op te schonen. Toen we met MiCook begonnen, hadden we hele andere ideeΓ«n bij het geheel. Er is in ruim twee jaar veel veranderd. De foto’s die bij de eerste recepten op MiCook staan, zien er niet echt smakelijk uit. Eigenlijk wil ik die niet meer op mijn site, maar aan de andere kant is het ook super leuk om te zien wΓ‘t er is veranderd in twee jaar tijd.

En nu?

Wat we precies met MiCook gaan doen, hebben we nog niet helemaal helder. Wat we wΓ©l weten, is dat de fijnste recepten (om diverse redenen) overgezet worden naar onze nieuwe blog ‘Aan onze tafel‘. Bij een aantal recepten ga ik nieuwe foto’s maken, een aantal recepten ga ik eerst aanpassen en een aantal gaan gewoon zo over. En er komen uiteraard nieuwe recepten online op ‘Aan onze tafel’. Want koken & bakken blijven we zeker!

Voorlopig blijft MiCook dus gewoon zoals het is. Met alle recepten. En jullie vragen en/of opmerkingen gaan we gewoon beantwoorden. We zijn nog steeds trots op wat we hebben neergezet in twee jaar tijd en we zijn ontzettend blij met jullie!

Bedankt!

Bedankt!

Echt! Super bedankt! Bedankt dat jullie een kijkje kwamen nemen, bedankt voor alle ontzettend leuke & enthousiaste reacties, bedankt voor de foto’s van de gerechten die jullie hebben gemaakt en bedankt voor alle steun. Jullie zijn geweldig! Deze beslissing is, vooral door jullie, echt niet makkelijk geweest. We gaan gewoon door, maar het voelt toch een beetje als afscheid nemen….

Tot ziens?!

Mogen wij jullie verwelkomen ‘aan onze tafel‘? Dat zou super tof zijn! Echt, daar maak je ons blij mee! πŸ™‚ Je kunt ons volgen op Facebook, Bloglovin’Β of via de site. We zijn pas net begonnen, dus er staat nog niet heel veel op en de rest van de social media kanalen volgt nog, maar we hopen dat jullie een kijkje komenΒ nemen! We zijn inmiddels druk bezig met het schrijven van leuke verhalen! Tot ziens!

Aan onze tafel

Print Friendly, PDF & Email