Tomaten risotto met biefstuk

3

Meer dan een maand geleden… schandalig!

Ja, het is alweer een maand geleden dat we voor het laatst risotto aten… hoe het heeft kunnen gebeuren, ik weet het niet… Ik weet wel dat ik afkickverschijnselen kreeg en dat een lekker bord risotto snel weer op het menu moest komen. Hiervoor aten we het bijna elke week…

Het moest iets van bieten of tomaten risotto worden, daar had ik zin in. Bij het maken van mijn boodschappenlijstje, pak ik sowieso altijd de stapel Light koken erbij. Mochten jullie het nog niet door hebben: ik ben fan, groot fan! Deze week alleen al maakte ik de zuurkoolquiche uit Light koken, maar ook fusilli met spinazie & kastanjechampignons én een Iers brood.

Afijn, in de december editie van Light koken staat een eenvoudig recept voor tomaten risotto met een stukje biefstuk. Yum: risotto & biefstuk! Alwin is gek op biefstuk, ik wat minder, maar zo af en toe vind ik het echt geen straf. Een leuk recept voor een zondag, dacht ik, want biefstuk eet je toch niet elke dag (is best prijzig). Yes, de keuze was gemaakt, er staat weer risotto op het menu!

Wij hebben deze heerlijke tomaten risotto samen met wat komkommer en tzatziki  gegeten (toch een beetje groen erbij) en we hebben zitten smullen. Wat is risotto toch ontzettend lekker en wat ben ik blij dat we het weer gegeten hebben! Zo als gewoonlijk bij risotto zat er geen korreltje meer in de pan: yum, yum, yum!

Print Friendly, PDF & Email

3 reacties

  1. Pingback: Mijn kookweek – week 48 | Maaikyz iCook

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.