Veldsla met perzik & parmaham

3

Weekend: tijd voor wat verwennerij met een voorgerecht!

En wat voor weekend, heerlijk weer, zonnetje, ongeveer 25 graden. Wat wil een mens nog meer… juist, een lekker voorgerechtje. Niet te moeilijk, snel klaar, fris en zomers en natuurlijk ontzettend lekker. Ik had niet veel tijd om een voorgerecht te maken, want ik was ook druk bezig met mijn foodlbogevent-project en tevens hoofdgerecht van die avond, de hartige herfsttaart met quinoa bodem, waar ik uiteraard al mijn aandacht voor nodig had.

Daarom heb ik de keuze gemaakt om voor dit voorgerecht te gaan: een beetje veldsla met daarop in parmaham gewikkelde partjes perzik met wat olijfolie, parmezaanse kaas en citroenpeper. De partjes perzik met parmaham zijn ook heerlijk als tussendoortje of als hapje bij de borrel! Mijn inspiratiebron was wederom Pinterest, maar niet echt een specifiek recept. Soms zie je gewoon wat en daar maak je dan wat moois & lekkers van! 🙂

Print Friendly, PDF & Email

3 reacties

  1. Pingback: Foodblogevent - Notenrijst met kip & meloen - MiCook

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.