Win! Een Crafond hapjespan!

153

De winactie is gesloten, je kunt helaas niet meer meedoen! 

Vandaag geen recept, maar een super leuke winactie! Door mee te doen maak jij kans op een hapjespan van Crafond!

Crafond Nederland 

Ongeveer een half jaar geleden kwam ik in contact met Rob & Boudine van Crafond Nederland.  Rob & Boudine kwamen ongeveer tien jaar geleden terug van een vakantie in Frankrijk. Ze kwamen (zoals bij ons ook altijd het geval is…) met meer terug dan dat ze weg gingen. Ze ontdekte namelijk op een culinaire fair schitterende handgemaakte pannen van het merk Crafond en daarvan gingen er twee mee naar huis.

Niet lang daarna hadden ze spijt… spijt dat ze niet meer pannen gekocht hadden, want koken werd ineens nóg leuker. De pannen waren toentertijd niet te koop in Nederland en de betreffende Fransman wilde de pannen eigenlijk ook niet opsturen. Dan kun je twee dingen doen: terug naar Frankrijk of je enthousiasme & passie delen door de Crafond pannen naar Nederland te halen, voor iedereen!

Crafond Hapjespan

Win! Een Crafond Hapjespan!

De pannen

Je snapt dat ik erg nieuwsgierig werd naar deze pannen. Ik mocht een pan uitproberen en koos voor de hapjespan. Niet zozeer om hapjes in de maken, maar ik vind het werken met zo’n grote pan met een hoge rand ideaal. Wij koken regelmatig met veel groenten en het wil nog weleens voorkomen dat die groenten niet in de pan blijven (met een lage rand…). Dat heeft natuurlijk vooral met mijn (on)handigheid te maken, maar daarom gaat mijn voorkeur uit naar een hoge rand! 🙂

Ik kon niet wachten… Toen de pan werd geleverd en ik de doos mee naar binnen nam, dacht ik meteen: ‘hier klopt iets niet’. De doos was vrij licht en mijn toenmalige hapjespan was echt enorm zwaar, zo zwaar dat ik hem echt met twee handen vast moest pakken en dat is niet altijd handig… Maar er zat toch echt een hapjespan van 28 centimeter in de doos. Wow, een flinke pan, maar toch niet zo zwaar, gewoon met één hand op te tillen!

Mijn eerste gerecht in de pan was een risotto! Geweldig! Ik stond helemaal blij te zijn! Waar ik ook erg benieuwd naar was, was het schoonmaken. Volgens Rob & Boudine was dat een fluitje van een cent. Geen vaatwasser, gewoon afspoelen met heet water (als de pan nog warm is) en uitvegen met een stuk keukenpapier. Ik had er een hard hoofd in, maar echt…. zó schoon! Heerlijk! Ik ben enthousiast! Ik heb de pan nu een half jaar en ben er nog steeds hartstikke blij mee!

Crafond pannen

Crafond pannen

Eigenschappen van de pannen

  • Eenvoudig schoon te maken. Volg de instructies voor het eerste gebruik en het schoonmaken is heel eenvoudig!
  • Ovenbestendig. Met uitzondering van de pannen met houten stelen, zijn de rest van de pannen ovenbestendig tot een temperatuur tot 220 graden.
  • Vetvrij koken. Het kan af en toe handig zijn de pan licht in te vetten (bijvoorbeeld bij vis), maar in principe kun je werken zonder olie of boter.
  • Gemaakt van gegoten aluminium. Even degelijk als gietijzer, maar veel lichter in gebruik en de pannen trekken niet krom.
  • Snelle en gelijkmatige warmteverdeling. Daarnaast houden de pannen de warmte lang vast.
  • Geschikt voor alle warmtebronnen.

Kijk voor meer informatie op de site van Crafond.

Hoe maak jij kans op de Crafond Hapjespan?

De winactie is gesloten, je kunt helaas niet meer meedoen!

Het allerleukste nieuws van vandaag… ik mag een hapjespan van 28 centimeter weggeven! Hoe leuk is dat?! En je hoeft er niet eens zoveel voor te doen:

  1. Like MiCook én Crafond pannen op Facebook.
  2. Laat hieronder een reactie achter (met een geldig emailadres)! Dit hoeft echt geen lang verhaal te zijn (mag natuurlijk wel), één zinnetje is al genoeg. Vertel bijvoorbeeld wat jij als eerst in zo’n mooie hapjespan gaat maken!
  3. Maak extra kans (!) door dit bericht te delen op Twitter, Facebook, Google+ etc.

Meer is het niet! Eenvoudig toch? Doe jij ook mee?

Reageren kan tot en met dinsdag 13 mei. Woensdag 14 mei 2014 wordt de winnaar bekend gemaakt via MiCook, Twitter & Facebook.

Print Friendly, PDF & Email