Win! Een notenpakket van Veganuts!

67

Alweer een winactie op MiCook! Daar word ik vrolijk van & ik hoop jullie ook!

Ik ben gek op noten! Ik eet ze dagelijks, door de kwark/yoghurt, in het avondeten, gewoon zo, los uit het handje: heerlijk! Ik ben bijvoorbeeld gek op deze rijstsalade met komkommer, noten & feta: yum! Eén van mijn favoriete ontbijtjes is de quinoa met aarbeien & hazelnoten of wat denk je van deze heerlijke amandel-pruimen snack?

NotenJa, ik ben gek op noten! Wat is er dan leuker om een pakket weg te mogen geven met producten waar je zelf dol op bent!? Het liefst win ik het pakket zelf, maar dat is natuurlijk geen optie….

Het notenpakket

Ik hou jullie niet langer in spanning hoor. Het pakket dat ik in samenwerking met Veganuts weg mag geven bestaat uit het volgende:

Superfood mixGoji-bessen, blauwe bessen, inca bessen, cranberry’s, moerbei bessen en om deze overheerlijke en supergezonde mix een extra twist te geven rauwe cashewnoten!

Superfood Muesli: 50%  verse en pure havervlokken rechtstreeks van de molen en uiteraard van de beste kwaliteit & 50% Chiazaad, lijnzaad, amandelen, pistachenoten, walnoten stukjes, cranberries, goji-bessen en salademix pitten.

Superfood muesli

 

Notenmelange: Amerikaanse walnoten, paranoten, pecannoten, bruine amandelen, witte hazelnoten en bruine hazelnoten.

Verse medjool dadels & een kleine verrassing! En daar kan ik niets over vertellen, want voor mij is de verrassing even groot! 🙂 Klinkt goed toch?!

Veganuts

En dat je dit kunt winnen wordt mede mogelijk gemaakt door Veganuts.  Veganuts is een webwinkel met verkoop van noten, zaden en zuidvruchten. Veganuts bezit meer dan 40 jaar ervaring! Hierdoor is de kwaliteit van de producten erg hoog en is, zover mogelijk, alles duurzaam en biologisch. Veganuts wil mensen laten zien dat zij zelf een invloed op hun gezondheid kunnen hebben door de juiste voeding te eten. Niet alleen verkopen zij de producten, maar bloggen ook wekelijks over de gezonde eigenschappen van de producten en adviseren lekkere recepten uit te proberen.

Hoe maak jij kans op dit notenpakket?

Het is weer heel eenvoudig! Je hoeft er niet veel voor te doen… In principe maar één ding, ook al vinden we het erg leuk als je het tweede ‘ding’ ook doet en dan maak je ook nog extra kans! Nou, komtie:

  1. Laat hieronder een reactie achter (met een geldig emailadres) waarom jij dit notenpakket wilt winnen! Dit hoeft echt geen lang verhaal te zijn (mag natuurlijk wel), één zinnetje is al genoeg!
  2. Maak extra kans door Micook & Veganuts op Facebook te ‘liken’ en/of door MiCook of Veganuts te volgen op Twitter.

Meer is het niet! Eenvoudig toch? Doe je ook gezellig mee? Je mag dit bericht natuurlijk ook delen met je vrienden, dat vinden wij leuk! 🙂

Reageren kan tot en met zondag 21 juli. Maandag 22 juli wordt de winnaar bekend gemaakt via MiCook, Twitter & Facebook.

Print Friendly, PDF & Email