Win! Een notenpakket van Veganuts!

67

Alweer een winactie op MiCook! Daar word ik vrolijk van & ik hoop jullie ook!

Ik ben gek op noten! Ik eet ze dagelijks, door de kwark/yoghurt, in het avondeten, gewoon zo, los uit het handje: heerlijk! Ik ben bijvoorbeeld gek op deze rijstsalade met komkommer, noten & feta: yum! Eén van mijn favoriete ontbijtjes is de quinoa met aarbeien & hazelnoten of wat denk je van deze heerlijke amandel-pruimen snack?

NotenJa, ik ben gek op noten! Wat is er dan leuker om een pakket weg te mogen geven met producten waar je zelf dol op bent!? Het liefst win ik het pakket zelf, maar dat is natuurlijk geen optie….

Het notenpakket

Ik hou jullie niet langer in spanning hoor. Het pakket dat ik in samenwerking met Veganuts weg mag geven bestaat uit het volgende:

Superfood mixGoji-bessen, blauwe bessen, inca bessen, cranberry’s, moerbei bessen en om deze overheerlijke en supergezonde mix een extra twist te geven rauwe cashewnoten!

Superfood Muesli: 50%  verse en pure havervlokken rechtstreeks van de molen en uiteraard van de beste kwaliteit & 50% Chiazaad, lijnzaad, amandelen, pistachenoten, walnoten stukjes, cranberries, goji-bessen en salademix pitten.

Superfood muesli

 

Notenmelange: Amerikaanse walnoten, paranoten, pecannoten, bruine amandelen, witte hazelnoten en bruine hazelnoten.

Verse medjool dadels & een kleine verrassing! En daar kan ik niets over vertellen, want voor mij is de verrassing even groot! 🙂 Klinkt goed toch?!

Veganuts

En dat je dit kunt winnen wordt mede mogelijk gemaakt door Veganuts.  Veganuts is een webwinkel met verkoop van noten, zaden en zuidvruchten. Veganuts bezit meer dan 40 jaar ervaring! Hierdoor is de kwaliteit van de producten erg hoog en is, zover mogelijk, alles duurzaam en biologisch. Veganuts wil mensen laten zien dat zij zelf een invloed op hun gezondheid kunnen hebben door de juiste voeding te eten. Niet alleen verkopen zij de producten, maar bloggen ook wekelijks over de gezonde eigenschappen van de producten en adviseren lekkere recepten uit te proberen.

Hoe maak jij kans op dit notenpakket?

Het is weer heel eenvoudig! Je hoeft er niet veel voor te doen… In principe maar één ding, ook al vinden we het erg leuk als je het tweede ‘ding’ ook doet en dan maak je ook nog extra kans! Nou, komtie:

 1. Laat hieronder een reactie achter (met een geldig emailadres) waarom jij dit notenpakket wilt winnen! Dit hoeft echt geen lang verhaal te zijn (mag natuurlijk wel), één zinnetje is al genoeg!
 2. Maak extra kans door Micook & Veganuts op Facebook te ‘liken’ en/of door MiCook of Veganuts te volgen op Twitter.

Meer is het niet! Eenvoudig toch? Doe je ook gezellig mee? Je mag dit bericht natuurlijk ook delen met je vrienden, dat vinden wij leuk! 🙂

Reageren kan tot en met zondag 21 juli. Maandag 22 juli wordt de winnaar bekend gemaakt via MiCook, Twitter & Facebook.

Print Friendly, PDF & Email

67 reacties

 1. Hoi Maaike,
  Wat een heerlijke weggeverij! Noten en al die heerlijke gedroogde vruchten… Voor mij ook dagelijkse kost. En dan te weten dat het zo goed voor je is ook nog. Wat zou ik het leuk vinden om daarvan te krijgen via deze Give-away…. Ik heb Vega Nuts ‘geliked’, aan Twitter doe ik niet en MiCook volg ik al… Give-aways en dat soort dingen ben ik nooit zo heel actief in, niet zo succesvol ook:), maar deze keer kan ik het niet laten… Ben benieuwd!
  Het is me alleen niet duidelijk of het voldoende is om e-mailadres hierboven in te vullen (niet gepubliceerd dus), of dat het in deze reactie moet. Wil je dat nog even laten weten?
  Groetjes,
  Petra

 2. Hoi!

  Wat een leuke, enthousiaste reactie! 🙂

  Je mailadres is zo voldoende! Hij wordt niet gepubliceerd, maar ik kan hem wel zien, dus mocht je winnen, kan ik in ieder geval contact met je opnemen! 🙂

 3. Ik waag een kans… omdat ik ervan hou om me steeds weer onder te dompelen in nieuwe culinaire ervaringen. Die Superfood Mix prikkelt mijn nieuwsgierigheid, en wie weet gaat er binnenkort weer een nieuwe wereld voor mij open! 🙂

 4. Ik ga/wil helemaal over op de gezonde tour… en gezonde én heerlijke noten kunnen daarbij niet ontbreken natuurlijk 🙂
  Gelukkig volg ik MiCook ook al een tijdje op Twitter zodat ik niets hoef te missen…

 5. michel dolstra on

  Dat is nog eens een leuke prijs mijn dochter en ik zij helemaal notengek

 6. Letterlijk een heerlijke winactie. Ik doe alweer een aantal maanden fanatiek mee met het Weight Watchers programma en ik ben altijd op zoek naar lekkere tussendoortjes Heel veel tussendoortjes bevatten veel suikers and andere toevoegingen, noten doen het altijd goed bij mij. deze notenmelanges lijken mij heel erg lekker, ik doe graag mee met deze winactie.
  Groetjes, Iris

 7. Hoi Maaike,

  Wat een leuke actie weer! Noten vind ik héérlijk! Inderdaad ‘s morgens door mijn ontbijtje met griekse yoghurt, kiwi en blauwe bessen. Yum! Of ik doe ze door de havermoutkoekjes, die ik van jou site heb, heen. Ook lekker!
  Maar ik zou het leuk vinden als ik dit pakket win, omdat ik er dingen tussen zie staan die ik nog nooit heb gehad. Leuk om dan weer een keer iets nieuws te proberen en zo verschillende smaken te ontdekken.
  Groetjes,
  Gerwinda

 8. JAAAAAAAAAAAAA…. dit is weer een hele leuke 🙂
  En elke dag eet ik wel nootjes… bij elke maaltijd komen ze van pas en zijn ze lekker en het maakt totaal niet uit welke leefstijl je hebt… maar ik eet vooral Paleo en dat is elke dag een feestje om zo te mogen eten 🙂 EN met noten van Vega Nuts 🙂

 9. Ik zeg geen nee tegen deze actie ! Heel gezond en lekker ! Ik maak graag kans 🙂 Ik ben fan van Micook en Veganuts op facebook en ik volg Micook en Veganuts op twitter.

 10. Ik ben al anderhalf jaar vegetariër. Er is alleen een klein probleem: ik krijg veel te weinig eiwitten binnen. Ik drink niet graag een glas (soja)melk en vegavervangers vind ik ook niet altijd even lekker. Het enige waar ik een echte verslaving aan heb zijn nootjes en zaadjes! Gelukkig bevatten zij eiwitten, dus krijg ik deze voedingsstof toch nog binnen. Daarnaast zijn zij supergezond en overheerlijk! Daarnaast zijn noten en gedroogd fruit mijn lekkere tussendoortjes!

  Ik doe mee met de wedstrijd 🙂

  Liefs,

  Lysanne

 11. Oeh ik doe Heel graag mee! Ik ben helemaal verslaafd aan noten. Heerlijk, en gezond. Leuke actie hoor 🙂 Ik volg je op twitter overigens, via 24lentes.

 12. Het lijkt me super dit te winnen. Noten gebruik ik al, maar ik ben heel nieuwsgierig naar de superfoods, daar hoor je zo veel over. En de standaard muesli uit de winkel ben ik beu, ik heb zo’n vermoeden dat de muesli van Veganuts veel lekkerder is. Dus ik doe graag mee!

 13. Ohhhh jummie 🙂
  Zit al te watertanden.. Ben gek op noten en gooi ze ook overal in!
  Help deze verslaafde met haar noten verslaving 🙂

  P.s bedankt voor de website, ga zo gelijk even spieken :-X

 14. Gewoon omdat het me een leuk nieuwe kennismaking lijkt met verschillende nieuwe noten….. En eet stijl…..!!

 15. Wat een lekkere en gezonde winactie!
  Noten zijn zó veelzijdig! Lekker als tussendoortje, of door de yoghurt of gecrusht als topping!
  Ik zou héél graag willen winnen omdat ik chronisch ziek ben en daarom gezondheid voor mij extra belangrijk is.

 16. Loes Hartman on

  Sinds gisteravond jullie site “ontdekt” en wat een heerlijke recepten zeg! Heb nog lang niet alles gezien, dat word wel wat uurtjes neuzen haha..
  Ik doe graag mee met de winactie van veganuts..Ben gek op noten maar ook op zuidvruchten…oehhhh die medjool dadels..die zijn zoooooo lekker!! Groetjes Loes

 17. WOOOWWW dit pakket is geweldig! Ben ook super benieuwd naar de verassing!!! Op dit moment druk aan het experimenteren met zelfgemaakte koekjes, mueslirepen, taarten en muffins en dat allemaal zo gezond mogelijk! Daar zou ik dit verwenpakket goed voor kunnen gebruiken!

 18. nootjes zijn lekker en gezond! Zo kan ik weer nieuwe receptjes voor cupcakes uitproberen!

 19. Marina Kuipers on

  Ik ben gek op noten,als ik een er mee begin kan ik niet meer stoppen. Ik vind het een hardstikke leuk idee van Veganuts en daarom wil ik wel een kansje wagen, bij het idee al dat ik kan winnen loopt het water al in mijn mond!!!!!!

 20. ik wil winnen omdat ik gewoonweg nood (of noot!) heb aan superfood. voel mij supermoe

 21. Super cool!! Ik ben dol op gedroogd fruit en noten, maar ze zijn zo duur 🙁 zeker de echte super foods, die ik heel graag toevoeg in mijn dieet om gezonder te maken 🙂
  Ik volg je op Twittter

 22. Mijn kinderen en man zijn dol op noten en ik op bessen dus dat pakket is aan ons welbesteed:) Daarom loten we graag mee.Hartelijk bedankt voor het organiseren van deze actie

 23. Saskia Hanneman on

  Wat een heerlijk pakket lijkt me dit. En vooral de verrassing, ik ben wel benieuwd! Ben sinds kort bezig met afvallen en dat gaat zeer goed. De interesse voor superfood is bij mij dan ook gewekt. Ben nu bezig met Quinoa, met recht een heerlijk product. Zou dan ook graag wat van dit pakket erin verwerken met jouw recepten. Klinken namelijk erg yummy! Groetjes Saskia

 24. Oh, dat notenpakket wil ik graag winnen. Ik koop ze vaak. Mijn favo zijn de pecannoten, walnoten, dadels en vijgen. Ik eet het vaak en het is vooral gezond.

 25. Ik ben op weg naar een gezonde leefstijl (nadat ik nog herstellende ben van de eetstoornis boulimia) en ik wil deze zomer gebruiken om er echt in te rollen. Ik heb veel aan de informatie over gluten/tarwevrij eten en het paleo-dieet! En daarin past natuurlijk niks beters dan noten! Dus ik kan dit pakket zeker gebruiken!

 26. Wat een leuke prijs! Ik probeer sinds kort meer vezels te eten, en maak allerlei lekkere smoothies en yoghurthapjes met lijnzaad, havervlokken etc etc, dus dit pakket zou goed van pas komen!

 27. Wat een leuke actie!! Dit pakket zou ik willen winnen omdat noten en gedroogd fruit echt een hele fijne snack zijn, én omdat je er ook heel lekker mee kunt bakken (taarten, cakejes, rauwe snackrepen, enz).

 28. Elke dag muesli is wel iets wat op mijn menu staat. En deze versie lijkt me erg lekker en vooral erg gezond en energierijk.
  Na een goed begin van de dag zijn ook de mix en de noten een goede aanvulling op mijn menu.

  En wat een leuk idee om zoiets weg te gaan geven. 🙂

 29. Dit pakket zou ik graag willen winnen omdat ik echt een notengek ben, er gaat geen dag voorbij dat ik geen noten eet! Heerlijk 😀 !
  Heb Veganuts ook nog geliked @ facebook en jou pagina staat al een poosje onder mijn likes! 🙂

 30. Henny van Ooijen De Pannenlikker on

  Met noten kun je super veelzijdig koken, zowel hartig, zoet en natuurlijk super gezond! Voor m’n toekomstige recepten maak ik met alle plezier gebruik van het pakket van Veganuts en deel mijn heerlijke recepten en foto’s op mijn facebook ww.facebook.com/pannenlikker

 31. Hallo,

  Ik heb micook eigenlijk nog niet zolang geleden ontdekt en vind het een supersite! Ik zou heeeel erg graag dit pakketje winnen, zo kan ik iedereen vertellen hoe leuk deze site wel niet is! 😀 En natuurlijk ook omdat nootjes echt heerlijk en gezond zijn!

 32. Wow! Wat een super leuke & mooie reacties! Erg leuk om te lezen! Bedankt! 🙂
  De winactie is nu gesloten en vandaag wordt de winnaar bekend gemaakt!