Win! Een keramische braadpan van Royalty Line

389

De winactie is gesloten, je kunt helaas niet meer meedoen. Scroll naar beneden om te zien wie heeft gewonnen!

——————————————————————————————————————————————–

Goed nieuws! Het is weer tijd voor een winactie! Zo leuk!

Ik mag van Kitchen & More namelijk een mooie keramische braadpan van Royalty Line weggeven! Dit mooie exemplaar in de kleur ‘crรจme’:

Win! Een keramische braadpan van Royality Line

Win! Een keramische braadpan van Royality Line

Keramische braadpan

Deze mooie braadpan heeft een doorsnede van 20 centimeter en wordt geleverd met een glazen deksel. Hij is gemaakt van aluminium en heeft een keramische coating (het is dus niet zo’n enorm zware, onhandelbare pan).ย Koken met deze pan kan zonder boter of olie, door de gladde keramische laag bakt niets aan en is de pan erg makkelijk schoon te maken. Ook komen er geen giftige stoffen vrij zoals bij Teflon pannen wel het geval is.

De pan is geschikt voor alle warmtebronnen en is vaatwasserbestendig. Ik doe mijn keramische pannen eigenlijk nooit in de vaatwasser (ook al kan het wel), want ze zijn echt zo weer schoon. Ik verbaas me er weleens over. Dan zie ik zo’n vieze pan en denk: “uch, dat wordt weer boenen”, maar over het algemeen zijn ze binnen een mum van tijd schoon!

Maar deze mooie braadpan is niet alleen geschikt om in te braden! Je kunt er ook prima soep in maken (bijvoorbeeld deze heerlijke zoete aardappel-broccolisoep) of een heerlijke gebakken risotto (die ik toentertijd ook in een braadpan heb gemaakt…). En wat denk je van dit heerlijke stoofpotje met aardappels, peen, pastinaak & spek? Heerlijk na een lange herfstige boswandeling! Een multifunctionele pan dus! ๐Ÿ˜‰

Hoe maak jij kans op deze keramische braadpan?

De winactie is gesloten, je kunt helaas niet meer meedoen!

Het is weer heel eenvoudig! Je hoeft er niet veel voor te doenโ€ฆ!

  1. Likeย MiCookย รฉn Kitchen & Moreย op Facebook.
  2. Laat hieronder een reactie achter (met een geldig emailadres)! Dit hoeft echt geen lang verhaal te zijn (mag natuurlijk wel), รฉรฉn zinnetje is al genoeg!
  3. Maak extra kans (!) door dit bericht te delen op Twitter en/of Facebook.

Meer is het niet! Eenvoudig toch? Doe je ook gezellig mee?

Reageren kan tot en metย woensdag 30 oktober 2013.ย Donderdag 31 oktober 2013 wordt de winnaar bekend gemaakt via MiCook, Twitter & Facebook.

————————————————————————————————————

Gewonnen?

De winactie is geslotenโ€ฆ Ik vond het super leuk en wil jullie allemaal bedanken voor alle leuke reacties, het delen en het enthousiasme! Super leuk om alle reacties te lezen, daar word ik blij van!ย Bedankt! ๐Ÿ™‚

Om jullie niet langer in spanning te houdenโ€ฆ. de winnaar!

Steven Seelen!

Winnaar keramische braadpan

Steven, gefeliciteerd! Heel veel (kook)plezier met deze mooie pan! Stuur je even viaย Facebookย ofย MiCookย een bericht met je adresgegevens? Dan komt de pan zo snel mogelijk naar je toe! Enne, we zijn natuurlijk erg benieuwd hoe je volgende bierstoof bevalt! ๐Ÿ™‚

Print Friendly, PDF & Email