Win! Kookpunt-kadobon van 50 euro

27

Winnen! Jippie!

En niet zomaar wat… een kadobon ter waarde van 50 euro die je mag besteden via de webshop van Kookpunt! Hoe cool is dat?! Daar word ik heel erg blij van! Jij ook?

Ken jij Kookpunt al? Vast wel, toch?! Kookpunt is een super grote kookwinkel in Rotterdam (bijna 4000 m2) en ze hebben echt van alles.

Ik ben er zelf nog nooit geweest (ik denk dat het ook erg slecht is voor mijn portemonnee als ik daar alleen al over de drempel stap….), maar via de webshop van Kookpunt heb ik mij regelmatig lopen verlekkeren. Je bent zo een  paar uur verder: zo veel & zo mooi! Als je alleen al kijkt naar de productgroepen, weet je niet wat je als eerste aan moet klikken…

Kookpunt productgroepen

Kookpunt

De winkel van Kookpunt aan het Noordplein heeft een aantal bijzondere kenmerken. Kookpunt heeft een ruime kookboekenbibliotheek met meer dan 3000 titels, een nieuw winkelgedeelte dat volledig in het teken staat van bakspullen, een espressoafdeling waar ieder apparaat getest kan worden door te proeven én een eigen serviceafdeling waar reparaties worden uitgevoerd. Naast een ruim assortiment aan kookartikelen biedt Kookpunt cursussen aan in de grote keuken achterin de winkel.

Kookpunt winkel

Hmmm, als ik de bon zou winnen (nee joh, ik doe niet mee, maak je niet druk…), ik weet het niet… ik zou heel hard moeten nadenken over wat ik zou bestellen. Misschien wat accessoires voor mijn KitchenAid (Alwin zou gaan voor het worstvulapparaat…), maar misschien wil ik toch stiekem ook wel een mooie Magimix.

Wat zou jij met de bon doen? Wil je hem winnen? Doe dan snel mee!

Wat moet je er voor doen?

  • Laat hieronder een reactie achter met een geldig e-mailadres (anders kan ik geen contact met je opnemen als je hebt gewonnen). Het zou leuk zijn als je laat weten wat je met de bon gaat doen, maar als je nog niet kan kiezen, is dat ook geen probleem.
  • Vergroot je winkans door het volgen van MiCook op Twitter of Facebook (dit is dus niet verplicht).

Reageren kan tot en met zondag 21 april. Maandag 22 april wordt de winnaar of winnares hier bekend gemaakt en krijgt natuurlijk persoonlijk bericht om daarna de digitale kadobon toegestuurd te krijgen.

De kadobon is alleen te besteden via de webshop van kookpunt.
Print Friendly, PDF & Email