Win! Kookpunt-kadobon van 50 euro

27

Winnen! Jippie!

En niet zomaar wat… een kadobon ter waarde van 50 euro die je mag besteden via de webshop van Kookpunt! Hoe cool is dat?! Daar word ik heel erg blij van! Jij ook?

Ken jij Kookpunt al? Vast wel, toch?! Kookpunt is een super grote kookwinkel in Rotterdam (bijna 4000 m2) en ze hebben echt van alles.

Ik ben er zelf nog nooit geweest (ik denk dat het ook erg slecht is voor mijn portemonnee als ik daar alleen al over de drempel stap….), maar via de webshop van Kookpunt heb ik mij regelmatig lopen verlekkeren. Je bent zo een  paar uur verder: zo veel & zo mooi! Als je alleen al kijkt naar de productgroepen, weet je niet wat je als eerste aan moet klikken…

Kookpunt productgroepen

Kookpunt

De winkel van Kookpunt aan het Noordplein heeft een aantal bijzondere kenmerken. Kookpunt heeft een ruime kookboekenbibliotheek met meer dan 3000 titels, een nieuw winkelgedeelte dat volledig in het teken staat van bakspullen, een espressoafdeling waar ieder apparaat getest kan worden door te proeven én een eigen serviceafdeling waar reparaties worden uitgevoerd. Naast een ruim assortiment aan kookartikelen biedt Kookpunt cursussen aan in de grote keuken achterin de winkel.

Kookpunt winkel

Hmmm, als ik de bon zou winnen (nee joh, ik doe niet mee, maak je niet druk…), ik weet het niet… ik zou heel hard moeten nadenken over wat ik zou bestellen. Misschien wat accessoires voor mijn KitchenAid (Alwin zou gaan voor het worstvulapparaat…), maar misschien wil ik toch stiekem ook wel een mooie Magimix.

Wat zou jij met de bon doen? Wil je hem winnen? Doe dan snel mee!

Wat moet je er voor doen?

 • Laat hieronder een reactie achter met een geldig e-mailadres (anders kan ik geen contact met je opnemen als je hebt gewonnen). Het zou leuk zijn als je laat weten wat je met de bon gaat doen, maar als je nog niet kan kiezen, is dat ook geen probleem.
 • Vergroot je winkans door het volgen van MiCook op Twitter of Facebook (dit is dus niet verplicht).

Reageren kan tot en met zondag 21 april. Maandag 22 april wordt de winnaar of winnares hier bekend gemaakt en krijgt natuurlijk persoonlijk bericht om daarna de digitale kadobon toegestuurd te krijgen.

De kadobon is alleen te besteden via de webshop van kookpunt.
Print Friendly, PDF & Email

27 reacties

 1. Leuke actie! Wat ik zou kopen… moeilijk. Misschien mezelf schaamteloos verwennen met mokjes van Pols potten en een kookboek. Van beide heb ik echt voldoende maar ik word er zo blij van. Of toch de bonenmaler voor bij mijn nieuwe espresso machine… voor een heerlijk vers gezet kopje cappuccino.
  Groetjes, Marleen

 2. Als ik zou winnen dan koop ik een Le Creuset pan. Oh en dan heerlijke stoofgerechten maken! winter of geen winter.

 3. Jaaa, een thermometer, chocolademaakvormpjes, smaakextracten, àl de kookboeken, een goed mes, eh, eh.. volgens mij ben ik er nog niet helemaal uit ^^
  Ik heb geen facebook/twitter 🙂

 4. Hier ben ik al een paar keer langs gelopen in Rotterdam Noord maar ik ben nog nooit naar binnen geweest en als ik dit zo zie moet ik dat toch maar een keer heel erg gauw gaan doen! Als ik zou winnen zou ik investeren in een goede koekenpan en als er nog wat over is dan zou ik nog een koekboek erbij nemen om nieuwe gerechten te kunnen maken:D

 5. Mijn minispringvormen zijn kapot, dus die zou ik kunnen vervangen. Kookboeken mag ik van mezelf een niet meer kopen, maar met een bon…tja. Of een glazen kom voor de kitchenaid. Of gewoon eerst heerlijk rondsnuffelen en iets onverwachts aanschaffen.

 6. Zo veel keuze! Ik denk dat ik een mooie, grote braadpan zou bestellen of misschien een goed, scherp koksmes. Een staafmixer heb ik ook nog niet… hahaha, ik ben er dus nog niet helemaal uit maar die 50 euro zou zeker goed van pas komen! :]
  Groeten, Niels.

 7. Wat een leuke webwinkel. Ik heb veel items gezien die mijn goedkeuring kunnen wegdragen. En mocht ik winnen, dan weet ik het nog niet zeker. Maar ik denk dat ik in ieder geval ga voor de “Royal VKB Wet & Dry Organiser, blauw”.

 8. Ik heb pas sinds kort jou site ontdekt en we hebben al van een aantal dingen lekker zitten smullen.
  Ook ben ik sinds kort begonnen met broodbakken. Over de vraag wat ik met de bon zou doen hoef ik niet lang na te denken: Ik kan nog veel dingen gebruiken om heerlijk brood te maken, dus daar zou ik de bon zeker aan gaan besteden…Succes met de actie!

 9. Wat een superlekkere en leuke winactie!! Wat ik met de bon zou doen dat weet ik nog niet, maar een leuke uitbreiding van mijn keukenassortiment is nooit verkeerd!

 10. hallo, ben een fan van je Wij koken graag mijn man en ik .En halen vaak recepten van je website en gaan ze proberen. Wij zijn twee oudjes van 60 jaar en 68 jaar . Ga zo door met je website . groetjes uit Dronten

 11. Ik was laatst bij DOK in Den Haag. Wat een mooie winkel! Ik heb mijn ogen uitgekeken bij al die geweldige kookspulletjes. Daar wordt een bakgek erg hebberig van. Een tijdje staan dromen bij de Kitchenaids. De ene kleur nog vrolijker dan de andere. Gelukkig gaan we binnenkort weer shoppen in de Passage. Een keer raden waar je ons dan kunt vinden ….
  Op mijn wensenlijstje staat nog een Gobel Brioche vorm, het recept heb ik al, alleen een mooi en goed bakblik ontbreekt nog 🙂

 12. Oei dat is lastig kiezen (ik heb meteen even op de site gekeken) maar ik zou als ik zou winnen denk ik toch voor een kookboek gaan. Ik heb er natuurlijk al een heleboel maar ik ben verslaafd aan kookboeken. Kan er letterlijk en figuurlijk geen genoeg van krijgen

 13. Leuke actie! Het zal inderdaad moeilijk kiezen zijn, omdat vrijwel alles in die winkel leuk, handig of mooi is. Ik denk dat ik een nieuw kookboek zal kopen, voor ijsrecepten, of cheesecakes!

 14. Als een kind in een snoepwinkel, zo voel ik mij in kookwinkels. Zoveel moois en draai ik mijn om, dan valt mijn oog om nog meer handige en mooie producten. Die bon zou ik besteden aan een slowcooker of een mooie Le Creuset pan.

 15. Pingback: Mijn kookweek – week 15 | Maaikyz iCook

 16. Hoi Maaike, de keuze is simpel: ik spaar voor een keukenmachine! Als student schaf ik beetje bij beetje wat keukengerei aan en een keukenmachine staat al een lange tijd op mijn verlanglijst!
  Groetjes van Filiz

 17. Heerlijke winkel, hier om de hoek! 🙂 Ga er regelmatig langs en ze hebben zoveel moois! Ik kom altijd wel met iets naar buiten! Ik zou er misschien mijn servies van Maxwell & Williams mee aanvullen, of een nieuwe staafmixer van kopen (net kapot) of.. (ik kan nog wel even doorgaan!)

  • Heel erg bedankt voor alle super leuke reacties!
   Helemaal geweldig om te lezen, daar word ik blij van!

   De winactie is nu gesloten, de winnaar of winnares wordt vandaag bekend gemaakt, hou de site dus goed in de gaten!

   Nogmaals bedankt allemaal! 🙂

 18. Pingback: Mijn kookweek – week 16 | Maaikyz iCook

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.