Winnaar keramische ovenschaal

12

Afgelopen week kon je op MiCook mee doen met deze super leuke winactie in samenwerking met Kitchen & More: je kon een keramische ovenschaal winnen!

Ik heb weer genoten van alle enthousiaste reactie en de heerlijke ovenschotels die jullie in de ovenschaal willen maken. Ik heb weer leuke ideeën opgedaan! Bedankt allemaal voor het reageren en het delen!

En bij een winactie hoort natuurlijk ook een winnaar! Voor mij is het ook altijd spannend wie er uiteindelijk blij gaat worden, maar ik kan me zo voorstellen dat het voor jullie nog veel spannender is! Want wie wil deze keramische ovenschaal nou niet winnen?!

Een keramische ovenschaal!

Een keramische ovenschaal!

Ik ga jullie niet langer in spanning houden!

De winnaar van deze winactie en dus de keramische ovenschaal (afmetingen: 405 mm x 270 mm x 48 mm) is…..

Paul O!

Paul O

Gefeliciteerd, Paul!

Ik ben erg benieuwd welk ovenrecept je als eerst gaat maken in je nieuwe ovenschaal! Veel plezier ermee in ieder geval!

Stuur je even via Facebook of MiCook een bericht met je adresgegevens en je voorkeur voor de kleur van de ovenschaal (rood of grijs)? Dan sturen we hem zo snel mogelijk op!

De winnaar van de winactie is bepaald door het gebruik van True Random Number Service.
Print Friendly, PDF & Email