Wortel-speltpannetje met gehakt

5

Een wortel-speltpannetje met gehakt… of een gehaktpannetje met wortel & spelt… Of een speltpannetje met groenten & gehakt, want er zit ook nog courgette in…

Soms is het niet eenvoudig om een naam te verzinnen voor een gerecht… De ene keer hoef je er niet eens over na te denken, de andere keer lukt het maar niet… uiteindelijk is het dus een wortel-speltpannetje met gehakt geworden. Wortel, spelt & gehakt zijn toch wel de drie hoofdingrediënten van dit gerecht en het gaat allemaal in één pan (soms moet je het niet te moeilijk maken toch…?). Dat er ook nog courgette, knoflook & peterselie in gaat… dat is dan net even wat minder belangrijk… Want om het gerecht nou wortel-courgette-speltpannetje met gehakt, knoflook & peterselie te noemen… Te lang, hè!?

Wortel-speltpannetje met gehakt

Wortel-speltpannetje met gehakt

Afijn, hoe je het gerecht ook noemt, het was weer lekker! We gingen weer blij van tafel af! 😉

Je kunt dit pannetje prima van te voren bereiden (heb ik ook gedaan) en daarna nog even snel opwarmen. Wil je iets extra’s toevoegen? Serveer het dan met feta of met wat yoghurt (met peterselie)!

Print Friendly, PDF & Email

5 reacties

    • Hoi!

      Nee, geen speltvlokken, maar speltkorrels (volgens mij worden ze zo genoemd). Ik koop ze altijd in de natuurwinkel, maar je kunt ze ook online kopen!

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.