Yellow Wraps

2

Een beetje zon buiten (zoooo lekker!), een beetje zon in huis: Yellow Wraps!

Ok, de wraps zijn niet heel geel (…), maar de vulling is alleen maar geel.

Goudgeel (of goudbruin…) gebakken kip, paprika (geel natuurlijk), maïs, mango & banaan. Misschien niet de meest vanzelfsprekende combinatie, maar wel heel erg lekker. Nog wat groen-gele sla erbij (met een beetje verbeelding…) en de maaltijd is compleet & geel!

Het is alweer een paar maanden geleden dat wij wraps hebben gegeten en dat terwijl ze zo makkelijk & lekker zijn. Ideaal voor op een drukke vrijdag. Even wat snijden, bakken, wraps in de oven, sla erbij (ik heb voor de makkelijke variant gekozen, gewoon uit een zakje…) en klaar.

Ik kwam op het idee doordat ik een recept voorbij zag komen van wraps met mangochutney. Een heel ander recept, maar ik kreeg gelijk zin in mango. Ik ben dol op warm fruit, echt heerlijk. Al eerder maakte ik deze heerlijke spaghetti met mango en favoriet is deze super lekkere mango risotto met gerookte kip & rookkaas. Ook banaan verwerk ik regelmatig in hoofdgerechten. Erg smakelijk!

Nog wat groente & kip erbij, de wraps uit de oven (die ik toch ook een keer zelf moet gaan maken….): een heerlijke combinatie. Snel, makkelijk, gezond & lekker!

Wraps met heel veel geel! :)

Wraps met heel veel geel! 🙂

Print Friendly, PDF & Email

2 reacties

  1. Leuk dat je weer eens een gerechtje post met een combinatie die ik zelf niet zo snel zou bedenken, het lijkt me overigens erg lekker ben dol op wraps en ook op mango!

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.