Yummy Jimjams

11

Jimjams… nog nooit van gehoord…

Ook mijn zoektocht met Google bracht weinig eetbaars op… Iets met pyjama’s, iets met kindertelevisie, iets met muziek, maar niets dat op een lekkere koek lijkt…

Toch staat het recept voor Jimjams echt in het boekje 200 recepten voor cakes & koekjes én ze zien er erg lekker uit. Een kijkje in de lijst met ingrediënten deed mij beslissen om ze maar eens te maken, gewoon, zomaar, omdat het zo leuk is om te bakken en ik ben blij dat ik dat gedaan heb!

Heerlijke zachte koeken met een crunchy korst en een lekker laagje kokos: Yummy Jimjams! Lekker met een kopje thee of koffie, maar ook zonder een drankje prima te eten hoor, een heerlijk tussendoortje. De Jimjams komen zeker in mijn ‘favorieten-lijstje’!

Ook Alwin vond ze erg lekker en de paar stukjes die hij naar zijn werk heeft meegenomen, waren errug snel op: altijd goed. 🙂

Yummy Jimjams

Print Friendly, PDF & Email

11 reacties

 1. Pingback: Bananencake met dadels & noten | Maaikyz iCook

 2. Dit lijkt me heel lekker. Maar bij mij zakt de koek bij het afkoelen best veel in! Moet de oven soms op hete lucht of doe ik iets niet goed?

 3. Hoi Hanny,
  Ik heb geen idee wat er fout gaat… Bij mij zakte hij helemaal niet in…
  Ik heb nog even het recept in het boekje nagekeken, maar ik heb alles goed overgetypt… 😉
  Alles goed (én zachtjes) laten smelten? Alles goed gemengd? Misschien een kleinere/grotere bakvorm gebruiken (ongeveer 18 x 18)?
  Ik hoop dat het een volgende keer wel lukt… Laat je het even weten?

 4. Pingback: Kokos-pistachekoekjes

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.