Zoete aardappel met appel & spekjes

4

Dit heerlijke gerecht stond eigenlijk in de planning voor zondag, maar doordat ik zondag al de hele dag in de keuken stond om allerlei uitprobeersel te bakken/koken, hadden we ‘s avonds  niet meer zoveel trek….

Dan maar op maandag, geen meatless monday, maar wel ontzettend lekker eten. Ik ben gek op zoete aardappel! Ik maak er regelmatig ‘frietjes’ van of in combinatie met quinoa vind ik het heerlijk. De combinatie zoete aardappel – appel maakte ik al eerder, maar het idee om er spekjes aan toe te voegen heb ik via Pinterest. Heerlijk om ‘rond te struinen’ op Pinterest en inspiratie op te doen: ik ben dan zo een uur verder..

Afijn, zoete aardappel dus, met appel, spekjes, kaneel en wat grof gehakte pecannoten. Heerlijk! Wat rucola erbij en niets meer aan doen: eet smakelijk!

Zoete aardappel met appel, spekjes & pecannoten

Zoete aardappel met appel, spekjes & pecannoten

Inspiratie: Kraftrecipes
Print Friendly, PDF & Email

4 reacties

  1. Dit lijkt me super! Heb net nog zoete aardappelen gegeten met een beetje zeezout en olijfolie uit de oven vind ik ze eigenlijk het lekkerst tot nu toe, toch ben ik benieuwd naar dit recept!

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.