Bieten risotto met geitenkaas

1

Risotto! 🙂

Het is alweer (ruim) twee weken geleden dat we risotto aten, dus het mocht wel weer een keer op het menu. Dit keer een vrij eenvoudige bieten risotto met geitenkaas.

Geen vlees, het was tenslotte maandag: Meatless Monday.

Ik las gisteren op Culy dat het ook nog officieel begint te worden. Los Angeles heeft namelijk de maandag officieel tot Meatless Monday verklaard. Nee, je krijgt geen boete ofzo als je toch op maandag vlees eet, het is meer een stimulans om mensen zo ver te krijgen een dagje geen vlees te eten.

Ikzelf heb daar absoluut geen problemen mee, ik denk dat ik vaker geen vlees eet dan wel. Alwin is wel van een lekker stukje vlees, alhoewel hij de maaltijden zonder vlees ook enorm weet te waarderen. Maar af en toe wil hij toch een lekker stuk vlees op zijn bord, dus dat doen we dan maar. Op maandag eten we echter vrij vaak vleesloos en zo ook deze maandag.

Rode bieten, knoflook, risottorijst, parmezaanse kaas & geitenkaas. Dát hebben wij gegeten, meer is het niet, het staat in ongeveer een half uur op tafel en het is super lekker. Ok, we zijn een beetje bevooroordeeld, want we zijn allebei gek op risotto, maar we hebben weer genoten tot en met het laatste korreltje in de pan! 🙂

Print Friendly, PDF & Email

1 reactie

  1. Pingback: Mijn kook week – week 51 | Maaikyz iCook

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.