Bietencouscous met geitenkaas & amandel

1

Snel, simpel & lekker: bietencouscous met geitenkaas & amandelschaafsel.

Heel snel & heel simpel! Binnen een kwartier klaar. Ready to eat! Dus heb je weinig tijd, maar wel zin in een lekkere, gezonde maaltijd, dan is dit een aanrader.

Of ben je juist bezig met de voorbereidingen voor een diner voor veel mensen met een aantal bijgerechten? Dan is dit gerecht ook ideaal, want het hoeft maar een paar minuutjes op het vuur te staan. Daarna kun je de pan van het vuur halen, laten rusten en je kunt weer een andere pan op het vuur zetten. Handig toch?! Later even opwarmen is ook geen probleem, gewoon de pan weer even op het vuur, doorroeren en klaar!

Een heerlijk bijgerecht of een super lekkere lunch! Wil je er een complete maaltijd van maken? Bak dan wat stukjes kipfilet mee of serveer er een heerlijk kippenpootje naast. Het kan allemaal! 🙂

Wij hebben dit afgelopen maandag gegeten als avondeten, een soort van balansdagje. Ja, dat is hier af en toen ook nodig. We hebben zitten smullen. Alwin had liever wat kip er bij gezien, maar we proberen op maandag altijd meatless te eten, dus een dagje zonder vlees. Ik heb het niet gemist, maar ben dan ook niet zo’n vlees liefhebber. Afijn, snel, simpel & lekker dus!

Bietencouscous met geitenkaas & amandelschaafsel

Bietencouscous met geitenkaas & amandelschaafsel

Print Friendly, PDF & Email

1 reactie

  1. Pingback: Mijn kookweek – week 8 | Maaikyz iCook

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.