Broccoli met parmaham & pijnboompitten

3

Een heerlijke combinatie: broccoli met parmaham & pijnboompitten!

Als er weer een nieuwe Foodies op de mat ligt, blader ik hem meestal meteen even door. Gewoon simpel plaatjes kijken.

Lezen doe ik later, op een wat rustiger tijdstip, met koffie. Soms zie ik, tijdens het doorbladeren, iets dat ik meteen wil maken. Vaak kan dit niet, omdat ik dan niet alle ingrediënten in huis  heb, maar als ik dan toch boodschappen moet doen…

Afgelopen woensdag at ik alleen en ik moest nog boodschappen doen… Meestal hou ik het simpel. Om nou voor mezelf uren in de keuken te gaan staan…. Niet zo’n goed plan. Met de Foodies van april in mijn achterhoofd, bedacht ik wat ik ging eten. Het werd broccoli. Broccoli met parmaham, pijnboompitten & geitenkaas, want dat ziet er toch zooo lekker uit!

Lekker makkelijk, snel klaar en genoeg voor mij alleen. In het originele recept staat dat je de broccoli ongeveer drie minuten moet blancheren, maar ik vind gestoomde broccoli zo lekker, dus ik heb de roosjes lekker gestoomd. Ben je geen fan van geitenkaas? Dan kun je natuurlijk altijd kiezen voor een andere witte kaas. Ik denk dat ik volgende keer voor Apetina blokjes ga, dat lijkt me nóg lekkerder, maar ik heb heerlijk zitten eten hoor!

Broccoli met parmaham & pijnboompitten

Broccoli met parmaham & pijnboompitten

Print Friendly, PDF & Email