Gezonde snack: Kokos-kwarkbolletjes

10

Kokos-kwarkbolletjes mét een laagje cacao! Deze lekkere, frisse bolletjes voor bij de thee of koffie staan deze maand in het magazine Light koken (ik ben écht fan van Light koken, dus daar komen nog wel meer recepten van op mijn site).

Dat lijkt me nou een lekkere snack. Ik vind kokos & kwark erg lekker! Kijk maar eens naar mijn romige kokos kwarktaart. Cacao eet ik eigenlijk niet zoveel, maar ach, een laagje om een bolletje heen klinkt wel lekker!

En de bolletjes zijn erg makkelijk om te maken. Binnen een kwartier heb je heerlijke, frisse bolletjes! Ik vind ze het lekkerst als ze een tijdje in de koelkast hebben gestaan. Een half uurtje is al voldoende. Krijg je onverwachts visite? Dan heb je in een handomdraai wat lekkers voor bij de koffie! Maar ze zijn ook erg lekker als nagerecht: helemaal in combinatie met kleine bolletjes (light) ijs!

En dan nu het recept :). Ik heb iets meer kwark gebruikt en, bij gebrek aan normale kwark, kwark met een smaakje (de kokos-ananas-limoen variant van Optimel).

Print Friendly, PDF & Email

10 reacties

  1. Pingback: Bananen-cashew bonbons | Maaikyz iCook

  2. Pingback: Amandel-pruimen snack | Maaikyz iCook

  3. Pingback: Gezonde snacks - MiCook

  4. Pingback: Mijn kookweek - week 30 - MiCook

  5. Heerlijk zijn ze geworden die kokos-kwarkbolletjes. ik heb ze met aardbei kwark gemaakt en dat was een goede combinatie met de kokos.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.