Win! Een geitenkaas-pakket!

170

De winactie is gesloten, je kunt helaas niet meer meedoen! Scroll snel naar beneden om te zien wie heeft gewonnen!

Ben jij ook zo gek op geitenkaas? Dan is deze winactie iets voor jou! Ik mag namelijk een geitenkaas-pakket met vier soorten geitenkaas weggeven van Bettinehoeve! En ik kan je vertellen: het is een leuk & lekker pakket! Ik maakte er onder andere deze aspergequiche met geitenkaas mee en kan mij nu al verheugen op de rest!

Bettinehoeve

Ken jij de geitenkaas van Bettinehoeve al? Bettinehoeve ontleent haar naam aan het zeventiende-eeuwse woord ‘bettine’, dat ‘geit’ betekent. Johan Ewijk begon in 1982 met het melken van twee geiten. Hij maakte er geitenkaas van. Dertig jaar later heeft de Bettinehoeve zich ontwikkeld tot marktleider in Nederland: ze zijn van een ambachtelijke geitenkaasmakerij uitgegroeid tot een professioneel  productiebedrijf. De ambachtelijke smaak en uitstraling zijn echter op een unieke wijze behouden. De mile & zachte smaak van de Hollandse geitenmelk proef je!

Geitenkaas-pakket

Win! Een geitenkaas-pakket!

Het geitenkaas-pakket

Wat kun je nou precies winnen? Met andere woorden: wat zit er in het geitenkaas-pakket? Ik ga het je vertellen! Het geitenkaas-pakket bestaat uit de volgende producten (je ziet ze al op de foto!):

  • Een bakje Bettine verse geitenkaas spread (smeerbaar) met kruiden van 125 gram.
  • Een bakje Bettine verse geitenkaas spread (smeerbaar) naturel van 125 gram.
  • Bettine verse Hollandse geitenkaas naturel à 125 gram in zeven voorgesneden ronde plakken.
  • Bettine verse Hollandse geitenkaas met honing à 125 gram in zeven voorgesneden ronde plakken.

Klinkt goed toch?!

Hoe maak jij kans op het geitenkaas-pakket?

De winactie is gesloten, je kunt helaas niet meer meedoen!

Zoals altijd is het heel eenvoudig! Je hoeft er niet veel voor te doen…!

  1. Laat hieronder een reactie achter (met een geldig emailadres)! Dit hoeft echt geen lang verhaal te zijn (mag natuurlijk wel), één zinnetje is al genoeg. Ik zou het heel leuk vinden om te lezen wat jouw favoriete geitenkaas-gerecht is!
  2. Maak extra kans (!) door dit bericht te delen op Twitter, Facebook, Google+ etc (dat kan heel eenvoudig met de knoppen onder dit artikel).

Meer is het niet! Eenvoudig toch? Doe je ook gezellig mee?

Reageren kan tot en met dinsdag 8 april. Woensdag 9 april 2014 wordt de winnaar bekend gemaakt via MiCook, Twitter & Facebook.

Gewonnen?

De winactie is gesloten… Ik vond het super leuk en wil jullie allemaal bedanken voor alle leuke reacties, de heerlijke ideeën met geitenkaas, het delen en het enthousiasme! Super leuk om alle reacties te lezen, daar word ik blij van! Bedankt! 

Om jullie niet langer in spanning te houden…. de winnaar!

Rebecca !

Winaar!

Rebecca, gefeliciteerd! Heel veel (kook)plezier met dit lekkere geitenkaas-pakket! Ik ben erg benieuwd of je geitenkaas ook zo lekker gaat vinden! Je hebt inmiddels een mail ontvangen!

Print Friendly, PDF & Email