Win! Vintage serveerschaal!

105

De winactie is gesloten, je kunt helaas niet meer meedoen. Scroll naar beneden om te zien wie heeft gewonnen!

Vandaag weer een leuke winactie op MiCook!

Wat kun je winnen? Een vintage serveerschaal! Hoe leuk (en vooral mooi) is dat!? Ik mag deze prachtige schaal weggeven in samenwerking met Handpicked Flowers, de webshop van Nerina en Bianca, onstaan uit hun passie voor vintage servies.

Handpicked Flowers

Handpicked Flowers

Handpicked flowers is een webshop met vintage servies. Uniek servies met bloemen, happy flowers. Kopjes, bordjes, vazen (en meer) met een verhaal, een bloemetje en een gouden randje. Geen duizend in een dozijn, maar vintage parels uit de jaren ’30 tot nu.

Begonnen als hobby, als een verzameling. Nerina & Bianca hebben een passie voor vintage servies en zijn altijd op zoek naar pareltjes. Het liefst zouden ze alles zelf houden, maar omdat ook zij last hebben van volle kasten (goh, bekend probleem….) zijn Nerina & Bianca deze webwinkel begonnen.

Nerina & Bianca hopen dat jij net zo vrolijk wordt van hun vintage servies, want de dames worden erg vrolijk van deze happy flowers!

Win! Een vintage serveerschaal!

Win! Een vintage serveerschaal!

Wat kun je winnen? De serveerschaal van Handpicked Flowers (hier boven op de foto). De schaal heeft een doorsnede van 19 centimeter en de schaal is 10 centimeter hoog (hoogte zonder deksel). Ideaal voor het serveren van een heerlijke salade of een lekker soepje! Deze wortelsoep met kokosmelk bijvoorbeeld!

Hoe maak jij kans op deze vintage serveerschaal?

De winactie is gesloten, je kunt helaas niet meer meedoen!

Zoals altijd is het heel eenvoudig! Je hoeft er niet veel voor te doen…!

  1. Like MiCook én Handpicked Flowers op Facebook.
  2. Laat hieronder een reactie achter (met een geldig emailadres)! Dit hoeft echt geen lang verhaal te zijn (mag natuurlijk wel), één zinnetje is al genoeg!
  3. Maak extra kans (!) door dit bericht te delen op Twitter, Facebook, Google+ etc.

Meer is het niet! Eenvoudig toch? Doe je ook gezellig mee?

Reageren kan tot en met dinsdag 28 januari 2014. Woensdag 29 januari 2014 wordt de winnaar bekend gemaakt via MiCook, Twitter & Facebook. De serveerschaal wordt daarna zo snel mogelijk opgestuurd!

Vintage servies van Handpicked Flowers

Vintage servies van Handpicked Flowers

Gewonnen?

De winactie is gesloten… Ik vond het super leuk en wil jullie allemaal bedanken voor alle leuke reacties, het delen en het enthousiasme! Super leuk om alle reacties te lezen, daar word ik blij van! Bedankt! :)

Om jullie niet langer in spanning te houden…. de winnaar!

Elisabeth Creteer !

Winnares

Nou, dit is er dus voor nodig! Gewoon even winnen! 😉

Elisabeth, gefeliciteerd! Heel veel plezier met dit ongelooflijk lieflijk begeerlijk schaaltje! 🙂 Stuur je even via Facebook of MiCook een bericht met je adresgegevens? Dan komt de serveerschaal zo snel mogelijk naar je toe!  :)

Print Friendly, PDF & Email