Wortelgroenten met appel & rozemarijn uit de oven

5

Een heerlijke verwen maaltijd, zo op zondagavond: wortelgroenten met appel & rozemarijn uit de oven. We hebben zitten smullen.

Mijn tweede recept uit het ontzettend mooie boek Veg! met groenten in de hoofdrol.

Vorige week maakte ik al het recept aardappels & aubergine uit de oven en dat was heerlijk. Dit recept valt een beetje in dezelfde categorie, ook niet moeilijk om te maken, ook in de oven & ook met groente & aardappel.

Ik zag het recept tijdens het doorbladeren van het boek en kreeg er meteen zin in… Het leek me ook erg lekker in combinatie met de ‘groene hart worsten’ uit de Streekbox van Wild Vleeesch, die vrijdag binnen zijn gekomen. Ik hoefde niet lang na te denken, dit komt op het menu en zondag lijkt me een ideale dag! ‘Frietjes’ eten op zondag, das toch een beetje feest! 😉

Veg!Dit gerecht biedt een heerlijke mix van fruitige, zoete en aromatische smaken. Je kunt er ook pompoen bij doen als je wilt.

Dat staat bij het recept in het boek (klik op de foto voor een vergroting). Ik heb er geen pompoen bij gedaan, maar een mix gebruikt van pastinaak, winterpeen, aardappel & zoete aardappel. Zó lekker! Echt fruitig, zoet & aromatisch! 🙂 Ook ideaal om wat restjes op te maken, want ik had nog wat zoete aardappel & pastinaak over van maandag, dat we aten in combinatie met geitenkaas-quinoa. Eenvoudig, ideaal om restjes mee op te maken én super lekker!

Heerlijke wortelgroenten met appel & rozemarijn uit de oven

Heerlijke wortelgroenten met appel & rozemarijn uit de oven

Print Friendly, PDF & Email

5 reacties

  1. Pingback: Mijn kookweek – week 12 | Maaikyz iCook

  2. Pingback: Sticky tomaatjes uit de oven | Maaikyz iCook

  3. Pingback: Aardperen - MiCook

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.