Zalmwraps met roomkaas & pistache

16

Zó lekker: zalmwraps met roomkaas & pistache!

Soms weet je gewoon niet van tevoren niet dat iets een blijvertje gaat worden. Dat het een succes gaat worden… iets waarbij je je vingers aflikt. Dat had ik bij dit hapje. Ik denk dat we wraps met zalm, sla & een beetje roomkaas allemaal wel kennen. In ieder geval een variant. Misschien zonder roomkaas, een ander soort sla, wel of geen bieslook erbij, maar deze combinatie…. wraps met kropsla, zalm, een mengsel van roomkaas & crème fraîche met wat fijngesneden pistachenoten & bieslook… Ik kende hem nog niet, maar ik ben blij dat ik hem heb leren kennen!

Zalmwraps met roomkaas & pistache

Zalmwraps met roomkaas & pistache

Ziet er lekker uit, toch?! Na het maken van de foto’s en het proeven van een stukje (oh, oeps, nog een stukje…), kon ik eigenlijk niet wachten totdat Alwin thuis zou komen…. zodat hij ook kon proeven. Voordat we aan ons avondeten konden beginnen, moesten we eerst nog even weg, maar, zei ik tegen Alwin, ik heb wel een lekker hapje voor je. Ook Alwin kon het niet bij één stukje laten…Oooh, wat is dit lekker zeg, was zijn reactie! Jeej! 🙂

En wat het nou precies is? Ik durf het je niet te vertellen… De combinatie van het zachte, romige met de bite van (onder andere) de pistachenootjes? De verschillende smaken? De zalm die duidelijk een rol speelt, maar niet teveel zodat de andere ingrediënten niet ‘wegvallen’? Of is het gewoon het geheel, alles bij elkaar? De structuur én de smaken? Ik kan het niet goed uitleggen, maar wij vinden deze zalmwraps echt super lekker!

Inspiratie: Boodschappen
Print Friendly, PDF & Email

16 reacties

  1. Pingback: Zalmwraps met roomkaas &pistache | Recipe Flash | Your all in one Recipe and Cooking News website

  2. Ze zien er ook super lekker uit! ik vind wraps toch al een vondst. Ooit een fitness programma gedaan met veel gezond eten en de lunch was meestal een wrap. Maar zoveel variatie dat ik sindsdien wrap-fan ben!

    • Thx, Simone! 🙂

      Wij doen eigenlijk niet zoveel met wraps. Zonde! Toch maar eens meer gaan doen! 🙂

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.